Uczniowie klasy 3b w ramach działań prozdrowotnych wzięli udział w klasowych zajęciach "Master Chef Junior". Przygotowując się do wyzwania mieli za zadanie opracowanie graficzne przepisu, skomponowanie potrzebnych produktów i narzędzi oraz samodzielne wykonanie potrawy. Tematyka dowolna, istotny był wybór składników zdrowych warzywno-owocowych i przedstawienia alternatywy dla tradycyjnych drugich śniadań i przekąsek. Wszyscy uczestnicy stanęli na wysokości zadania, stworzyli wspaniałe potrawy i wzbogacili swoją wiedzę o nowe doświadczenia. Na koniec odbyła się prezentacja potraw i wspólna degustacja. Dziękujemy Rodzicom za pomoc w przygotowaniach i gratulujemy uczniom kreatywności.
< Poprzednia | Następna > |
---|
![]() | Dzisiaj | 15 |
![]() | Wczoraj | 250 |
![]() | Ten tydzień | 265 |
![]() | Poprzedni tydzień | 794 |
![]() | Ten miesiąc | 1963 |
![]() | Poprzedni miesiąc | 4765 |
![]() | Razem | 1304474 |